Αρχική > Ανακοινώσεις > Τηλεφωνητής ΠΕΚΜ-ΠΣΤ 12-3-2013

Τηλεφωνητής ΠΕΚΜ-ΠΣΤ 12-3-2013

From: maty [mailto:info@maty.gr]
Sent: Wednesday, March 13, 2013 2:09 AM
To: undisclosed-recipients:
Subject: Τηλεφωνητής ΠΕΚΜ-ΠΣΤ 12-3-2013

Ημερομηνία καταγραφής μηνύματος: Τρίτη 12 Μαρτίου 2013.

Διαβ

Σας ενημερώνουμε ότι επειδή η νομοθεσία απαιτεί πλέον Γνωμάτευση ΚΕ.Π.Α. για την άσκηση των δικαιωμάτων μας, θα πρέπει όλοι να υποβάλλουμε αίτηση για να εξεταστούμε από τις αρμόδιες Επιτροπές. Για πληροφορίες και διευκρινίσεις σχετικά με την όλη διαδικασία μπορείτε να καλείτε την Πρόεδρο Ελένη Καρυπίδου στο 6946-328270, καθώς και τις υπηρεσίες του σωματείου.

Επισημαίνουμε σε όσους έχουν ήδη εξεταστεί από τις Επιτροπές των ΚΕ.Π.Α. πως όταν παραλαμβάνουν την Απόφαση είναι σκόπιμο να μας ενημερώνουν για το περιεχόμενό της, πριν περάσει το κρίσιμο δεκαήμερο της προθεσμίας για την υποβολή ένστασης.

Προς μεγάλη απογοήτευση όλων μας και παρ’ όλες τις κινητοποιήσεις που πραγματοποιήσαμε, δεν στάθηκε δυνατόν να ανατρέψουμε τις περικοπές στους μισθούς και τις συντάξεις, ούτε βέβαια να πετύχουμε κίνητρα για τους ελεύθερους επαγγελματίες τυφλούς. Ο Υπουργός Οικονομικών αντιμετώπισε τα αιτήματά μας με απόλυτο και ανάλγητο τρόπο, και μάλιστα μας επισήμανε ότι ήταν λάθος η εξαίρεση από τις μειώσεις στις συντάξεις των δημοσίων υπαλλήλων, υπονοώντας ότι με την πρώτη ευκαιρία θα επαναφέρει και σ’ αυτούς τις περικοπές. Συνάδελφοι, οι εξελίξεις είναι πολύ κρίσιμες και βήμα-βήμα οδηγούμαστε στην εξαθλίωση του βιοτικού μας επιπέδου. Επιβάλλεται να είμαστε σε επαγρύπνηση προκειμένου να ανταποκριθούμε μαζικά και δυναμικά σε επόμενες μορφές πάλης που θα προκηρύξουν οι Οργανώσεις μας.

Κατηγορίες:Ανακοινώσεις
  1. Δεν υπάρχουν σχόλια.
  1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: