Αρχική > Ανακοινώσεις > ανακοινώσεις πανελληνίου συνδέσμου τυφλών περιφφερειακή ένωση κεντρικής Μακεδονίας

ανακοινώσεις πανελληνίου συνδέσμου τυφλών περιφφερειακή ένωση κεντρικής Μακεδονίας

Εφιστούμε την προσοχή στα μέλη μας που πρόκειται να περάσουν από Επιτροπές των ΚΕΠΑ για οποιοδήποτε λόγο, και ιδιαίτερα για συνταξιοδοτικά θέματα, να επικοινωνούν με την Πρόεδρο ή τον Γενικό Γραμματέα της Διοικούσας προκειμένου να τους καθοδηγούν κατάλληλα.

Ανακοινώνεται από τον Ο.Α.Σ.Θ. ότι η ισχύς των χορηγηθέντων κατά το έτος 2011 δελτίων – κουπονιών ελευθέρας μετακίνησης των Ατόμων με Αναπηρίες παρατείνεται έως 30 Απριλίου 2012.

Σας ανακοινώνουμε ότι θα προμηθευτούμε συσκευές mp3 με φωνητική καθοδήγηση στα ελληνικά, οι οποίες κοστίζουν διακόσια ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι να τα αποκτήσουν θα καταβάλλουν τα 100 ευρώ, ενώ τα υπόλοιπα θα καλυφθούν από χορηγία του Ροταριανού Ομίλου Θεσσαλονίκης. Η παροχή αυτή αφορά αποκλειστικά τα μέλη του συλλόγου, τα οποία μπορούν να δοκιμάζουν τον χειρισμό της προαναφερόμενης συσκευής κατά τις ώρες λειτουργίας της ταινιοθήκης. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην Πρόεδρο και την Οργανωτική Γραμματέα.

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία στα πλαίσια του προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» (Κατηγορία Πράξεων «Λοιποί Φορείς Δια Βίου Εκπαίδευσης» της προγραμματικής περιόδου ΕΣΠΑ 2007-2013) καλεί δέκα (10) άτομα με πρόβλημα όρασης από την περιοχή της Θεσσαλονίκης, να δηλώσουν συμμετοχή σε Εκπαιδευτικό Σεμινάριο 250 ωρών που αφορά την εκπαίδευση αρχάριων στις νέες τεχνολογίες. Η αξιολόγηση και η επιλογή θα γίνει από τριμελή επιτροπή της Ε.Σ.Α.μεΑ. Η προθεσμία υποβολής της αίτησης και των δικαιολογητικών στην Ε.Σ.Α.μεΑ. Αθηνών παρατείνεται μέχρι την Τρίτη 10 Απριλίου 2012. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη γραμματεία του σωματείου στο εσωτερικό 111 ή 114.

Advertisements
Κατηγορίες:Ανακοινώσεις
  1. Δεν υπάρχουν σχόλια.
  1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: