Αρχική > Ανακοινώσεις > καθυστερήσεις για ακόμη μιά φορά στα προνοιακά επιδόματα

καθυστερήσεις για ακόμη μιά φορά στα προνοιακά επιδόματα

Και πάλι καθυστερήσεις στην καταβολή του προνοιακού επιδόματος
Μεγάλη χρονική καθυστέρηση παρατηρείται στην καταβολή του προνοιακού επιδόματος για τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο από τους Δήμους, γεγονός το οποίο έχει δημιουργήσει ανυπέρβλητες δυσκολίες στην επιβίωση των δικαιούχων ΑμεΑ, αφού αυτό το επίδομα για την πλειονότητά τους αποτελεί τη μοναδική πηγή εσόδων.
Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία για το θέμα αυτό όπως και για σειρά ανάλογων ζητημάτων που έχουν προκύψει και απασχολούν τον αναπηρικό χώρο, προέβη έως και σήμερα σε παραστάσεις διαμαρτυρίας στις αρμόδιες υπηρεσίες και στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο είναι αρμόδιο για την μεταβίβαση των σχετικών κονδυλίων στους Δήμους.

Μετά τις επανειλημμένες πιέσεις της Ε.Σ.Α.μεΑ. ο υφυπουργός Εσωτερικών Π. Κουκουλόπουλος δεσμεύτηκε στον πρόεδρο της Ε.Σ.ΑμεΑ. Ι. Βαρδακαστάνη ότι τα προβλήματα που ενέκυψαν και στα οποία οφείλεται η καθυστέρηση μεταβίβασης των σχετικών κονδυλίων στους Δήμους, βαίνουν προς επίλυση τις επόμενες ημέρες, οπότε και θα καταβληθούν και στους δικαιούχους.

Η Ε.Σ.Α.μεΑ. αναμένει την υλοποίηση των δεσμεύσεων του υφυπουργού Π. Κουκουλόπουλου και επαγρυπνεί για οποιοδήποτε θέμα προκύψει επί του ανωτέρω ζητήματος.
Πηγή Πληροφοριών: http://www.esaea.gr
αναδημοσίευση απο: blind.gr

Advertisements
Κατηγορίες:Ανακοινώσεις
  1. 06/04/2012 στο 4:47 μμ

    τι φταιμε εμείς και την πληρώνουμε. και ποιο είναι το λόγο πιτε μου σα παρακαλώ, πορί να μη είμαι γασω αλλά όχι και τόσο, μη μα κουράσετε άλλο ελέω. εμεί δεν πορούμε να θουλεψουμε πουθενά είμαστε του θεούς τα πρόχειρα λιπιθιστεμα αν έχετε καρδιά θα έχετε και ψυχι.

  1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: