Αρχική > Ανακοινώσεις > ανακοινώσεις πανελληνίου συνδέσμου τυφλών περιφερειακή ένωση κεντρικής Μακεδονίας

ανακοινώσεις πανελληνίου συνδέσμου τυφλών περιφερειακή ένωση κεντρικής Μακεδονίας

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου πραγματοποιείται ημερήσια εκδρομή στο Άγκιστρο Σερρών. Αναχωρούμε 7.30 η ώρα το πρωί από την Σχολή Τυφλών, πρώτα θα επισκεφθούμε το Οχυρό του Ρούπελ, στη συνέχεια θα ξεκουραστούμε πίνοντας καφέ, προαιρετικά θα κάνουμε λουτρά στις εγκαταστάσεις της περιοχής, και μετά το μεσημεριανό γεύμα θα επισκεφθούμε το εμπορικό κέντρο των αφορολόγητων ειδών. Η τιμή συμμετοχής είναι 10 ευρώ, δηλώσεις έως και την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στην Πρόεδρο και την Οργανωτική Γραμματέα.

Στα πλαίσια ευρωπαϊκού προγράμματος ο Σύνδεσμος λειτουργεί διαδικτυακό ραδιόφωνο με την συμμετοχή νεαρών μελών μας. Η ιστοσελίδα βρίσκεται στην διεύθυνση theblinddates.wordpress.com, ενώ απευθείας ακρόαση κάνετε πληκτρολογώντας s9.myradiostream.com/800022.htm. Στόχος του φορέα μας είναι να υποστηρίξουμε αυτή την πρωτοποριακή δράση και να της δώσουμε μελλοντική προοπτική, αξιοποιώντας δημιουργικά αυτό το χρήσιμο επικοινωνιακό εργαλείο.

Για πρώτη φορά ο Σύνδεσμος δίνει την ευκαιρία στα μέλη του και σε κάθε ενδιαφερόμενο με πρόβλημα όρασης να αποκτήσει βοηθήματα που τον διευκολύνουν στην περίπτωσή του, ύστερα από λεπτομερή παρουσίασή τους. Για τον λόγο αυτό δημιουργείται Έκθεση αυτών των βοηθημάτων που περιλαμβάνει μία εμπλουτισμένη γκάμα δειγμάτων από διάφορες χώρες του εξωτερικού. Στις 12 Δεκεμβρίου, στις 6 η ώρα το απόγευμα, στα γραφεία του Συνδέσμου θα ξαναδοθεί η ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να ψηλαφίσουν, να χειρισθούν και να ενημερωθούν κατάλληλα για τα βοηθήματα που διαθέτει η Έκθεση. Παρακαλούμε έως και τις 11 Δεκεμβρίου να δηλώσετε την συμμετοχή σας στην Πρόεδρο ή την Οργανωτική Γραμματέα.

Advertisements
  1. Δεν υπάρχουν σχόλια.
  1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: