Ραδιοφωνικοί Παραγωγοί

Αντρέας Άλλας

Λοιπόν, καταρχάς γεια σας, είμαι ο Ανδρέας, μαθητής της Β’Λυκείου.  Συμμετέχω κι’ εγώ στο ραδιόφωνο κυρίως για το λόγο της μουσικής. Αγαπώ τη μουσική, τους υπολογιστές και τη μπύρα. Είμαι άνθρωπος της άποψης: “Μην αφήνεις αυτό που αγαπάς, ποτέ μην κάνεις το ίδιο λάθος δυο φορές και ότι δεν υπάρχει πρόβλημα χωρίς λύση”. Το χόμπυ μου είναι το Break dance, ασχολούμαι εδώ και 10 μήνες με τον προγραμματισμό και το Goalball με την ομάδα του Ηφαίστου. Σκοπός μου είναι να περάσουμε καλά μέσω του ραδιοφώνου. Το όνομα της εκπομπής μου είναι Ιδεολογία (Ideology).

Σας περιμένω…

Θα χαρώ να γνωριστούμε, γιατί μην ξεχνάτε ότι η μοναξιά είναι “κακό πράγμα”. Στοιχεία επικοινωνίας: allasandreas66@gmail.com και στο Facebook είμαι Andreas Allas. Τηλέφωνο: 698071101904 νομίζατε πως θα σας έδινα το τηλεφωνό μου?  Xaxaxaxa.

Χρήστος Κάλλης

 

Γιώργος Καρβελάς

Ονομαζομαι Καρβελάς Γιώργος, είμαι 26 ετών, φοιτητής στη Σχολή Δημοσιογραφιας του Α.Π.Θ.  και εργαζομενος στα τμήματα εκμάθησης της γραφής braille στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Τυφλών (Π.Σ.Τ.). Έχω μερική απώλεια όρασης, μέσω του προγράμματος ….blinddates… μου δίνεται η ευκαιρία να ζήσω για λίγες ώρες την εμπειρία του ιντερνετικού ραδιοφώνου. Ασχολούμαι αρκετά χρόνια ερασιτεχνικά με την ηλεκτρονική μουσική που θα είναι και η κυρίαρχη στο πειραματικό  δίωρο της εκπομπής μου που ονόμασα «Ταξιδεύοντας χωρίς Ευρώ».

Μιχάλης Μουρατίδης

Το όνομα μου… το βλέπετε παραπάνω. Σε λίγο γίνομαι 28 χρονών και δηλώνω υπερήφανα πως είμαι παντρεμένος με δύο παιδιά. Ζω στη Θεσσαλονίκη τα τελευταία 20 χρόνια και κατάγομαι από ένα ποντιακό χωριό της Γεωργίας. Η αγάπη μου για τη μουσική ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που με έκανε να ασχοληθώ με το ραδιόφωνο. Ο βασικός όμως λόγος είναι ότι θεωρώ πως είναι το καλύτερο μέσο για να προβάλουμε την κοινότητα τυφλών και να δείξουμε σε άτομα της κοινότητας πως δεν είναι μόνοι και πως μπορούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον και μαζί να καταφέρουμε πολλά. Γι’ αυτό και ο τίτλος της εκπομπής μου θα κρατήσει το όνομα του προγράμματος αλλά στα Ελληνικά αυτή τη φορά «Ραντεβού στα Τυφλά».

Γιώργος Προεστός

Ονομάζομαι Γιώργος Προεστός και είμαι 19 χρονών. Ασχολήθηκα με το ραδιόφωνο γιατί πιστεύω πως είναι ένα μέσο έκφρασης που είναι απολύτως ανοιχτό και δεκτικό στα άτομα με προβλήματα όρασης και πως μπορούμε να εκφράσουμε μέσω αυτού όλες τις δραστηριότητες μας. Υπόλοιπες ασχολίες μου είναι το γυμναστήριο, οι υπολογιστές, το ραδιόφωνο, η μουσική, οι αγροτικές εργασίες και γενικότερα η επαφή μου με την φύση.

Κώστας Σπαϊλλάρη

Με λένε Κώστα Σπαϊλλάρι, το καλλιτεχνικό μου όμως ψευδώνυμο είναι Διάδοχος. Είμαι 18 χρονών. Ασχολούμαι με το  HIP HOP και είμαι μέλος του συγκροτήματος UNDERFLOW, που αποτελείται από τον CANOOO και εμένα. Εκτός από το HIP HOP παίζω και λίγο μπουζούκι και λίγο πιάνο. Το ραδιόφωνο μου αρέσει γιατί ξεφεύγω για λίγες ώρες από την καθημερινότητα και θέλω μέσα από τα τραγούδια που παίζω να περάσω μηνύματα και ταυτόχρονα να χαλαρώσω τους ακροατές ώστε να ξεφεύγουμε λίγο από τα συνηθισμένα.

Βασίλης Σταμουλάκης

Με λένε Βασίλη Σταμούλακη και γεννήθηκα στη Λάρισα. Τελείωσα το σχολείο και σπούδασα στη Θεσσαλονίκη. Τελείωσα το Ι.Ε.Κ. Τηλεφωνικής και επίσης τελείωσα το Ι.Ι.Ε.Κ. Φυσιοθεραπείας. Ακόμα αθλούμαι, παίζω ένα άθλημα το οποίο παίζεται συνήθως από άτομα με πρόβλημα όρασης και λεγεται goallball. Τον ελεύθερο μου χρονο βγαίνω με τους φίλους μου για καφέ ή ακόμη  ακούω μουσική ή μιλάω στο internet μαζί με τους φίλους μου.

Θανάσης Χατζηπάντου

Ονομάζομαι Θανάσης Χατζηπάντου και είμαι 17 χρονών. Είμαι μαθητής της Γ’ Λυκείου και τον τελευταίο χρόνο μένω στη Θεσσαλονίκη. Κατάγομαι από τη Δράμα. Με το ραδιόφωνο ασχολούμαι γιατί μπορώ να επικοινωνώ με τον κόσμο και να εκφράζω τις ιδέες μου μέσω του λόγου και της μουσικής. Χόμπυ μου είναι ο αθλητισμός και συγκεκριμένα το goalball ενώ παράλληλα κάνω και latin χορούς.

Αν θέλετε να ακούσετε έντεχνα, συντονιστείτε κάθε βράδυ Πέμπτης στις «Νύχτες Ραδιοφώνου» ενώ για πιο ανάλαφρη μουσική ελάτε να περάσουμε μαζί τα ΣαββατοΚύριακα στην «Πρωινη Παρέα».

Στέφανος Τοκατλίδης

 

  1. Δεν υπάρχουν σχόλια.
  1. 12/05/2011 στο 3:51 πμ

Σχολιάστε